Kodiranje TV programov

12. 4. 2021

Obveščamo vas, da se bo promocijsko obdobje odprtih programskih shem maja zaključilo, saj bomo 4. 5. 2021 pričeli s kodiranjem televizijskih programov. Postopek kodiranja bo potekal v štirih fazah, ki bodo zaključene do 25. 5. 2021. Od tega datuma boste imeli na voljo le še naročene programske sheme in pakete.

Za nemoteno spremljanje televizijskih programov boste lahko uporabljali obstoječe dekodirne kartice. Naročnikom, ki še nimajo dekodirnih kartic, pa bomo poslali eno kartico in bralnik TV kartic (Conax CAM modul).

Da boste pred pričetkom kodiranja programov lahko preverili, če ste dekodirno kartico pravilno namestili, smo zaklenili program Ljubljana TV HD, ki se nahaja na programskem mestu 27. Če ta program z dekodirno kartico vidite, ste kartico pravilno namestili. V tem primeru vam bodo po zaključenem kodiranju delovali tudi ostali programi.

Če bi imeli težave z namestitvijo dekodirne kartice, lahko pokličete naš center za pomoč uporabnikom, na številko 064 064 064. V centru za pomoč uporabnikom smo vam na voljo vse dni v tednu, 24 ur na dan.